Yüksel Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15.30
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Futbol, Masa Tenisi, Futsal
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı Etkinliği.
Proje Çalışmaları: Sakarya Eğitim ve Motivasyonu Artırma Projesi. Okuyarak "YÜKSEL"iyorum Projesi.

WEB - https://yukselortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yüksel Mahallesi Karapürçek/Sakarya

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Karapürçek İlçesine 5 km uzaklıkta merkez mahallesidir.

Adres - Yüksel Mahallesi Karapürçek/Sakarya

Ulaşım Her 30 dakika içerisinde Sakarya Merkez ile Karapürçek arasında karşılıklı toplu taşım araçları çalışmaktadır. Araçlar okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi:5 km İl Merkezi:20 km